Sostenibilitat

Vetllem per respectar el que ens envolta. La nostra filosofia sostenible ens impulsa a cercar de forma transversal solucions.

Connexió

Emplaçats a Bot, poble de la Terra Alta, propers a zones naturals i el parc natural dels Ports. On podràs reconnectar amb la teva essència i connectar amb la natura.

Pau

Unes cases rurals on podreu trobar calma i benestar. Un poble de la Terra Alta, la natura al voltant. Gaudiu de la pau i la tranquil·litat d'aquest petit paradís.

Descobreix els nostres allotjamentsCal TomàsAllotjament Rural

Casa rural que data del 1853, segons la inscripció de la portada. Les obres de restauració van durar dos anys i es van acabar el 2004. Per mantenir-ne l'essència i l'autenticitat es van conservar els elements típics de l'arquitectura tradicional de la zona: parets de pedra i de maó massís, bigues de fusta, mobiliari d'antiquari. L'antiga entrada i el corral es van convertir a la sala d'estar, al pati interior, a la cuina i al rebedor. Es va conservar el pujant de l'escala original i al primer pis es van instal·lar tres habitacions i una petita terrassa amb vista al pati. Seguint les escales amunt, dues habitacions més ocupen l'espai de l'esgorfa.

Ca La LeonorAllotjament Rural

Casa de poble construïda l´any 1880, segons el cadastre. Es va anar condicionant a mesura que passaven els anys i l'estil de vida ho requeria. Amb tot, es va conservar part de l'entramat de bigues de fusta originals i les parets de pedra. El 2012 es va rehabilitar completament respectant el seu caràcter i la seva ànima, li vam donar un aire més actual i pràctic.Lo Refugi

Veure més

Ca la Leonor

Veure més

Cal Tomàs

Veure més

El RefugiDe Federico Estrella

Allotjament Rural

Apartament d'una planta (64 m²), construït als anys setanta i totalment reformat el 2008. Conserva el nom original que li van donar els primers propietaris, amb un afegit: «de Federico Estrella», per donar a conèixer la història d'un famós bandoler terraltí, anomenat també «Cassola».

El Refugi: El teu amagatall!

habitacions Ecoturisme Terra AltaAllotjaments totalment equipats. Equipades amb totes les comoditats i amb vistes meravelloses.

Es poden reservar de manera individual a la nostra casa rural Cal Tomàs.


Les nostres habitacions us captivarà!Cal Tomàs c/ Caseres, 13. Bot (Terra Alta) Ca La Leonor c/ Ferreries, 12. Bot (Terra Alta) El Refugi c/ Bassa, 39. Bot (Terra Alta)