¿VOLS ALLOJTAMENT?

RESERVA

ECOTURISME TERRA ALTA ALLOTJAMENTS RURALS

CAL TOMÀS

Allotjament Rural

Casa rural que data del 1853, segons la inscripció de la portalada. Les obres de restauració van durar dos anys i es van acabar el 2004. Per mantenir la seva essència i autenticitat es van conservar els elements típics de l’arquitectura tradicional de la zona: parets de pedra i de totxo massís, bigues de fusta, mobiliari d’antiquari. L’antiga entrada, el corral i la pallissa es van convertir en la sala d’estar, pati interior, cuina i rebedor. Es va conservar el pujant de l’escala original i al primer pis s’hi van instal·lar tres habitacions i una petita terrassa amb vistes al pati. Seguint escales amunt, dues habitacions més ocupen l’espai de l’esgorfa.

CA LA LEONOR

Allotjament Rural

Casa de poble construïda l’any 1880, segons el cadastre. Es va anar condicionant a mesura que passaven els anys i l’estil de vida ho requeria. Amb tot, es va conservar part de l’entramat de bigues de fusta originals i les parets de pedra. El 2012 es va rehabilitar completament respectant el seu caràcter i la seva ànima, li vam donar un aire més actual i pràctic.

El Refugio de Federico Estrella

Alojamiento Rural

Apartamento de una planta(64 m²), construido en los años setenta y reformado totalmente el 2008. Conserva el nombre original que le dieron los primeros propietarios, con un añadido:  “de Federico Estrella”, para dar a conocer la historia de un famoso bandolero terraltí, llamado también  “Cassola”. 
El Refugio: ¡Tu escondite!