Allotjaments Rurals

ECOTURISME EN UN ENTORN NATURAL

LA FONTCALDA

El Santuari de la Fontcalda. Itinerari recomanable on podreu accedir amb bicicleta o caminant per la via verda. També hi podreu arribar amb cotxe de Bot a Prat de Comte per la carretera TV-3301 i després per la T-361 fins a l’Antiga estació de Prat de Comte que dóna accés al Santuari. Situat entre les serres de la Mola i el Crestalll, format pel riu Canaletes que al seu pas crea un petit congost donant pas a aquest paratge natural i espectacular. La Fontcalda és una font d’aigua termal calenta que surt a uns 28 graus. Llegendes, natura, i esport en un lloc ideal per a tota la família.

pau (25)

PARC NATURAL DELS PORTS

El Parc Natural dels Ports. Declarat Espai natural l’any 2001. Forma part de la xarxa Europa Natura 2000. Zona d’Especial Protecció per a les Aus i Lloc d’Importància Comunitària. Forma part de la Reserva de la Biosfera de les Terres de l’Ebre per la seva riquesa paisatgística, la representativitat dels seus ecosistemes mediterranis i pel seu model de conservació de la biodiversitat.

ZONES NATURALS

A prop dels nostres ecoturismes, allotjaments rurals, trobareu una gran varietat de zones naturals. Entre les que destaquem el Parc Natural dels Ports, La Fontcalda, Rius i Olles i Arbres Monumentals.

les olles

BOT I EL SEU ENTORN

Bot és un dels dotze pobles que formen la comarca de la Terra Alta. Es troba situat a una altitud de 298 metres i els 34’70 kilòmetres del seu terme municipal el situen com el segon més petit de la comarca. Situat en un entorn privilegiat, amb proximitat a una gran varietat de zones naturals, culturals i de turisme actiu.

TURISME ACTIU

Us agrada l’aventura i l’esport? Trobareu una gran varietat d’activitats de turisme actiu. Via verda, senderisme, barranquisme, escalada, Btt i molt més.

escalda estrets. Ilda.

ACTIVITATS

LA RUTA DE LA PAU


La ruta de la Pau és un itinerari pels escenaris més dramàtics de la Guerra Civil, de la Batalla de l’Ebre a la Terra Alta. Un itinerari senderista, però sobretot un homenatge a la pau. L’itinerari és circular, comença i acaba a Gandesa, un recorregut d’uns 74 km.

????????????????????????????????????

CONEIX ELS NOSTRES ALLOTJAMENTS

CAL TOMÀS

ECOTURISMO TERRA ALTA

CA LA LEONOR

ECOTURISMO TERRA ALTA

EL REFUGIO

ECOTURISME TERRA ALTA